Collall textiellijm

Artikel 7 van 11
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Collall textiellijm

 

Collall textiellijm is een veelzijdige witte lijm op waterbasis met een inhoud van 100 ml/106 g. Deze PVA-C lijm biedt een snelle hechting en vormt een flexibele en waterbestendige lijmfilm. De chemische karakterisering omvat een polyvinylacetaat-dispersie opgelost in water. Deze lijm heeft een witte, vloeibare textuur met een geringe geur.

De textiellijm is ideaal voor het verlijmen van textiel op papier, karton, kurk, hout, textiel en kunststof. Het kan worden gebruikt om kleding om te zomen, tentdoek te repareren, en kralen op textiel(kleding) te plakken. Gelijmd textiel mag niet heter worden gewassen dan 40°C. Deze lijm is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Vlekken veroorzaakt door de lijm kunnen, indien ze nog nat zijn, worden verwijderd door ze af te spoelen met koud water. Met Collall textiellijm kun je moeiteloos en creatief aan de slag!

Inhoud: 100 ml/ 106 g

Soort lijm: een witte lijm PVA-c lijm op waterbasis

Eigenschappen: snelhechtend geeft een flexibele en waterbestendige lijmfilm

Chemische karakterisering: Polyvinylacetaat-dispersie opgelost in water

Uiterlijk: witte, vloeibare lijm met geringe geur

Toepassing: Verlijmen van textiel op papier, karton, kurk, hout, textiel, kunststof. Lijm om kleding om te zomen, tentdoek te repareren, kralen op textiel(kleding) te plakken. Gelijmd textiel niet heter wassen dan 40°C

Geschikt voor: kinderen vanaf 6 jaar

Vlekken: indien de vlekken nog nat zijn, zijn de vlekken met koud water af- en uitwasbaar

International buyers:

© 2015 - 2024 crochets4U | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel