Errata Joekedoe

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende

ERRATA (eerste druk)

Dit boek werd grondig gecontroleerd. Niet alleen door mezelf, maar ook door enkele testhaaksters, die ik trouwens heel erg dankbaar ben !

Maar dat neemt niet weg dat een foutje heel vlug gemaakt is.

Wanneer een foutje ontdekt wordt, zal ik dat hier plaatsen. 

 

Maike Weyers ontekte als eerste een foutje : bij de info van de dino staat dat deze begint met een magische cirkel. Dat is dus niet juist : de dino begint met een lossenketting. De uitleg hiervan vind je op pagina 11. Het patroon van de dino is wel helemaal juist, het is alleen de info in de linkerkolom op p. 29 die spreekt over een magische cirkel.

 

De auto werd reeds vele malen gehaakt, met veel succes. Twee mensen meldden mij nu echter dat hun wielen niet op lijn staan. Om dit te verhelpen kan je als volgt te werk gaan :

Voor je aan toer 57 begint, leg je je auto plat op tafel (een foto volgt). Markeer de steek op de onderste plooi. Tel daarna 41 steken terug. Deze plaats wordt het nieuwe begin van je toer. Dat betekent dat je bij toer 56 nog enkele steken zal moeten bijhaken om tot deze steek te komen. Daarna haak je gewoon verder zoals in het boek. Op deze manier ben je helemaal zeker dat de wielen recht op elkaar staan.

In de tweede druk werd het patroon een beetje aangepast.

 

Bij de informatie van de maan staat : "De auto haak je van voor naar achter. "

Dit is uiteraard fout : de maan haak je eerst als een platte cirkel, de auto heeft er niets mee te maken.  ;-) 

International buyers:

© 2015 - 2023 crochets4U | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel