Gratis haakpatroon doosje met deksel

Artikel 35 van 98

Gratis haakpatroon doosje met deksel

Wilt u een stijlvol doosje maken om uw spullen in op te bergen? Maak dan gebruik van mijn gratis haakpatroon voor een doosje met deksel! Met dit patroon kunt u een uniek en handgemaakt doosje maken dat perfect is om kleine spullen in op te bergen.

Mijn patroon is eenvoudig te volgen en geschikt voor zowel beginners als gevorderde hakers. U kunt verschillende kleuren en materialen gebruiken om uw eigen persoonlijke touch toe te voegen aan het doosje.

Of u nu sieraden, knopen of andere kleine voorwerpen wilt opbergen, mijn doosje is de perfecte oplossing.

Laat uw creativiteit de vrije loop en maak een doosje dat net zo uniek is als u bent.

Kortom, met mijn gratis haakpatroon voor een doosje met deksel kunt u uw spullen opbergen in stijl. 

Met of zonder deksel, handig om bijvoorbeeld je oorringen door te prikken.

Of als cadeautje met geld in:

In alle mogelijke kleurvariaties :

 

 

Nodig :

katoen

Haaknaald nummer 3

Schaar

Dikke naald

Om te verstevigen :

Witte hobbylijm

aluminiumfolie

 

Afkortingen :

hv = halve vaste

v = vaste

l = losse

st = stokje

 

 

i Wanneer je je doosje iets groter / kleiner wil, dan kan je het patroon makkelijk aanpassen. De meerderingen staan bij het deksel en het doosje in het rood. Als je een groter doosje wil, dan doe je nog een toer meerderingen bij (dus *8 v – 2 v in volgende v*  6x  (60)). Als je een kleiner doosje wil, dan doe je een toer meerderingen  minder. Let wel ! Het deksel moet telkens 1 toer meerderingen meer hebben dan het doosje (zoals in mijn patroon). Op deze manier kan je je doosje in alle maten maken.

ii Wanneer je echt niets vindt van dezelfde grootte kan je ervoor kiezen de grootte van je doosje aan te passen. Neem dan een glas / conservenblik dat de afmetingen heeft die je wil en pas de maat van je doosje hieraan aan. Bij het maken van de bodem leg je die dan op de bodem van je glas tot de grootte gelijk is, dan ga je verder met de opstaande wanden.

International buyers:

© 2015 - 2024 crochets4U | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel