Gratis haakpatroon kaartje

Artikel 29 van 98

Gratis haakpatroon kaartje

Met het nieuwe jaar voor de deur, is het tijd om na te denken over het versturen van nieuwjaarskaarten. Waarom zou u dit jaar niet eens iets anders proberen en uw eigen unieke kaarten maken met behulp van mijn gratis haakpatroon?

Mijn haakpatroon voor een nieuwjaarskaartje is geschikt voor zowel beginners als gevorderde hakers. Het is eenvoudig te volgen en biedt veel ruimte voor creativiteit. U kunt verschillende kleuren en materialen gebruiken om uw eigen persoonlijke touch toe te voegen aan de kaarten.

Met uw eigen handgemaakte nieuwjaarskaarten kunt u indruk maken op uw vrienden en familie. Het is een leuke manier om uw creativiteit te uiten en tegelijkertijd uw persoonlijke boodschap over te brengen.

 

Het katoen vind je hier.

Eind 2014 wou ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen op een originele manier. Het liefst wou ik ze uiteraard haken.

Dit werd uiteindelijk het resultaat : 

 

 

 

Ik kocht kaartjes in een gebroken wit.

Daarna was het een beetje zoekwerk om er met mijn printer in te slagen de tekst te krijgen waar ik het wou. Aangezien ik nogal een perfectionist ben, ging het hier om millimeters.

De eerste kaartjes waren kleurige kaartjes (zie laatste kaartje op deze pagina). Ik vond ze wel leuk, maar ik vond dat ze wat meer klasse mochten uitstralen. Dus de zoektocht ging verder.

Ik zocht op mijn computer kleuren die het best leken op zilver en goud. Dat was eigenlijk wel een beetje zoekwerk, maar daarvoor gebruik je dus best wat kladpapier.

 

Toen ik tevreden was met mijn layout printte ik alle kaartjes en kon het haken beginnen : 

Ik gebruikte voornamelijk goud en zilver, maar vond ook nog een 'speciaal' bolletje goud :

 

 

 

 

 

Uiteraard zijn er nog veel mogelijkheden.

Je kan ze maken voor elke gelegenheid : pas de tekst aan, print of kleef een afbeelding op je kaartje en zo kan je voor elke gelegenheid een kaartje maken.

International buyers:

© 2015 - 2024 crochets4U | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel